Penat tau!!!!!!!!!!!!!!!!!

Backpacker SD Sunday, January 11, 2009


Adoih penatnyer la kan klu nak wat projek ni.Skang ni ak jadi ketua bahagian protokol dan aktiviti dalam projek ni.Nama projek ni "BARIO".Tu nama tempat kat sarawak la.Kitaorang rancang nak g kat sana masa cuti sem nanti.Jadi kena la mula dari skang klu tak, tak siap la kertas kerja ni.Aku kene plan aktiviti yang kitaorang nak buat kat sana.Agak susah la bagi aku sebab ni la kali pertama aku jadi ketua bahagian.Sebelum ni ikut kata orang jer.Aku ni plak takde pembantu.Jadi semuanyer atas kekreatifan aku sendiri la.Ada gak ahli lain nak tolong tapi macam mana diorang nak tolong diorang pun ada kerja sendiri nak buat.Aku akn buat yang terbaik yang aku termampu sebab nak buktikan yang aku ni bileh diharap.hahahahahahaha......nak tengok tak website projek tu.Ni ha www.ktdi.com.my pastu amek la Lestari Bario.aku yang edit tu.tengok la kat written by tu..................................

1 Comment
  1. SD Said,

    Ni la dia masa mula2 jadi blogger dulu...sangat kelakar entri n penulisannya.....

    Posted on September 2, 2010 at 6:43 PM