EARTH HOUR, PERLU KE? BAHAGIAN 2

Backpacker SD Sunday, March 27, 2011

Apa keperluan atau hajat atau tujuan sebenar WWF buat earth hour ni? okay yang duk marah-marah kat SD pasai tak mau tutup lampu dan memberi komen-komen yang negatif meh sini SD nak tunjuk sat kat hangpa semua pasai pa SD tak tutup lampu. SD tak baca pun benda-benda ni tapi SD tengok ja sapa penganjurnya SD tahu @ dapat rasakan apa yang depa cuba nak sampaikan kat kita ni.

Kita jangan la duk BODOH sangat duk pikiaq yang tutup lampu sejam tu boleh turunkan suhu bumi atau kita tutup sejam sebab nak hormat bumi, apa! SEJAM ja ka nak hormat bumi? sepanjang masa k SD hormat bumi. Ni dia hangpa baca komen-komen SD dengan bebudak kat fb pasai earth hour ni. Jangan cepat melenting dan jangan nak jadi bodoh dengan kata bila hangpa ikut earth hour ni dengan tutup lampu sejam hangpa amat sayang bumi. Faham dulu tujuan sebenaq depa duk buat earth hour ni dan lepas tu sebab hangpa sayang sangat kat bumi ni(sambil tangan kat bahu mata ke atas) apa lagi buat la apa yang SD sarankan.



p/s : SD berasal dari Perak tapi tak pernah pun tinggal sana. sekali sekala ja balik. kalau silap mana2 ayat perak tu paham2 je la kan....

p/s/s : sekarang yang melenting lebih2 tu @ open minded dah paham ke apa itu earth hour?

p/s/s/s : yang duk kata benda ni freemanson la konspirasi la.... kereta mayat cakap jangan taksub sangat dan jangan mudah melenting dan jangan semua benda pun nak freemanson walaupun ada yg betul disengajakan

2 Beg Deuter Untuk SD
  1. Nzyrahun Said,

    bapak aku cukup anti benda2 ni :)
    ada satu hari tu,aku rasa ada gak lah benda ni yang first2 earth hour tu

    Aku nak buat,bapak aku marah dia cakap merepek,sejam boleh slmtkan bumi haha --''

    Last2 aku tak buat hehehe

    Posted on April 26, 2011 at 10:15 PM

     
  2. SD Said,

    kalau aku pun marah.... duk syok nak tgk tv ada ka patut ditutup letrik rumah... hehehehe~~~

    Posted on April 27, 2011 at 12:20 AM