Ni LA KeJe Klu BloK DAh KOsoNg

Backpacker SD Sunday, November 8, 2009

??????????????????????????????????????

Dalam blok kelihatan manusia mulai pupus
~~~Dalam samar-samar manusia mulai hidup
~~~~~Memulakan kesah dengan mencari makan
~~~~~~~~Makan pagi pada jam menunjukkan 2 petang

Dah makan, lepak2 la pulak kat bilik2 orang laen
~~~Entah la, duk bilik pun sama jer bosan
~~~~~~Tunggu-tunggu, lepak-lepak da malam
~~~~~~~~Bila malam, kebanyakkan manusia dah bangun
!!!!!
!!!!!
!!!!!
!!!!!
!!!!!
Keje di waktu malam hanyalah bermain-main

Diorang ni sume kaki PES

Aku kaki PES??????????

Itu boleh menjadi kontroversi

Aku kaki Comand & Conquer

2 jam aku boleh duk depan laptop maen C&C

(hencik zam phenol arep ada di situ )




Tu yang baju biru maghrib baru bangun

Yang x berbaju tuh terlupa baju letak mana

baju hitam tuh Zuhur bangun Asar sambung

Aku????????

Jangan ditanya soalan itu

Masa nie aku ngah cuci akuarium

Di suatu sudut bilik laen





Gembira mencuci

Akuarium sangat besar

Penuh bergaya

ITULAH AKU DI UTM

4 Beg Deuter Untuk SD
  1. dak laki tu la kejenye..main game aje

    Posted on November 9, 2009 at 1:07 AM

     
  2. si LauT Mati Said,

    nak wat camna kan.....naseb baek aku single lagi...yang dah couple tuh sampai merajuk awek...yg lakinya plak x reti nak pujuk....

    Posted on November 9, 2009 at 1:53 AM

     
  3. imHepPie Said,

    iskk gila kentang tul siap ada akuarium dlm umah lgi..perghh aku??nk bela kaktus sbijik pon mls nk siram..kesian btol beliau haha..

    ps: aku dak maktab merangkap chekgu praskola tu yg exam kanak2 segala tuh...

    weii dlu tringin nk masuk utm tpi x pandai haha

    Posted on November 9, 2009 at 10:41 PM

     
  4. si LauT Mati Said,

    masa isi letak la choice pertama......mesti confirm dapat.....heheheheee......penuh ngan kesabaran nak ajar bebudak halus tuh.....

    Posted on November 10, 2009 at 2:21 AM