PENYU ANEH DAN PELIK

Backpacker SD Monday, September 27, 2010


Haku : Ehhhh!!! Weh...weh.....meh sini tengok ni. Macam penyu kan. Apa ni erk??
Kawan Haku : tuntung kot, tak pun labi-labi....
Haku : Apa erk??? Tanya abang tu la. Abang!!!! Ni apa ni bang, macam penyu jer??
Abang tu : Ah’ah. Tu penyu la tu.
Haku : ye ker abang!!!! (sambil garu-garu kepala sebab pelik sangat penyu tu)

Dalam hati SD duk pikir apsal la penyu ni pelik sangat. Dah lama sangat duk pikir, Sah!!! Memang sah, ni bukan penyu. Apa kejadah penyu buat kat dalam akuarium air tawar. Apa ke dia nak rasa ‘feel’ air tawar pulak ker??? Abang ni memang dasar tak kenal haiwan!!! Kata SD kat abang tu tapi dalam hati je la.


*weh korang semua, tadi SD ngan kawan2 SD sembang pasal benda kotor kot. Memang cam tuuuutttttttuuutt je sembang tadi (hal kotor lelaki)huhuhu~~~
*kesian kat Delliana (dia perempuan okay) sebab dah dekat 3 hari tak pernah tidur sebab SD malas nak tunggu dia 'loading'(hibernate kan lagi cepat)
*pelik kan penyu ni. Siap boleh ada kat darat lagi.....dasar tak tahu haiwan

2 Beg Deuter Untuk SD
  1. Amir Said Said,

    haha. kelakar la. kalau dia cakap kura-kura ok la jugak..

    Posted on September 28, 2010 at 5:19 PM

     
  2. SD Said,

    aku konfius ada la masa ni kan......mujur tak percaya apa abg tu kata....aku assume dia baru masuk keje hari pertama la tu......

    Posted on September 28, 2010 at 6:53 PM