INTERNSHIP OWH! INTERNSHIP

Backpacker SD Thursday, June 30, 2011

Hari ni SD keseorangan yang mana membawa maksud yang SD memang sorangsorang kat pejabat bengkel ni. Dah 6 minggu SD praktikal kat Perfect Combustion ni dan hari ni SD sorang-sorang sebab yang laen semua outstation. Apa-apa pun SD suka sebab orang pejabat atas sibuk dengan hal nak tutup buku kewangan. Jadi SD boleh bersuka ria sorang-sorang sambil maen FB.huhuhuhu~~~~

Tak banyak nak cerita, kat sini kitaorang jual BURNER. Tak tahu menatang apa benda nieh? cari kat google. KItaorang ada gak jual spare part burner. Jadi macam kedai runcit la senang cakap. Kami beli banyakbanyak pastu 'customer' 'order' berapa yang diorang nak je. Segala bagai keje SD buat dekat sini. Dari jadi cleaner bertukar jadi despatch boy bertukar lagi jadi office boy then bertukar lagi untuk kali terakhir technician. Owh! untuk arini SD bertukar jadi blogger sekejap. Ye la kan. Sd kan sensorang kat pejabat bengkel ni.

Apa-apa pun meh layan gambar SD kat tempat SD praktikal ni. SD suka internship kat sini tapi untuk keje di sini nanti SD fikirkan. SD harap dapat keje dalam bidang oil and gas yang betul-betul punya. Tengok untung nasib la kan.




4 Beg Deuter Untuk SD
  1. Hajimu San Said,

    saya nampak SD seorang pekerja yg rajin. mahukah SD bekerja dengan saya. huhu

    Posted on July 1, 2011 at 11:40 AM

     
  2. SD Said,

    keje apakah? kalau mahu byar mahal saya okay saja janji halal....

    Posted on July 1, 2011 at 12:19 PM

     
  3. mykhalis Said,

    lasak punye keje nie

    Posted on July 1, 2011 at 7:39 PM

     
  4. SD Said,

    memang lasak...tapi intern je....khalis! kau punya cc kat mana erk???

    Posted on July 2, 2011 at 11:06 AM