ADEW KER CAYE KATEW CAYE SUKEW AUWWAK!

Backpacker SD Sunday, January 30, 2011

Ada saya kesah! Itu katanya la bila ditegur. Betul la dia cakap, fb dia sukew atiew diew lerw nak tulis apew pun. Caye tak disturb owrang laen puwn. Owh!!! sangat sengal yer SD nak baca. Ada gak yang SD tegur tapi cara elok-elok dan ada jugak yang SD tengok je sebab tak berapa nak kenal sangat.

Apa-apa pun SD nak cakap, tak perlu la nak buat-buat comel kat fb. PERLU KE??? tak kannnn~~~ Kalau la betul comel, tunjuk kat dunia betul udah la. Dah pulak tu, maen campur-campur bahasa pulak tu. Hadoiiii la. Kalau yang membaca  tu terasa, SD minta maaf la. SD cuma menyatakan apa yang terbuku di hati. Kalau korang nak tulis macam kat gambar ni tulis je la. Takda halangan!






7 Beg Deuter Untuk SD
  1. Nabila Said,

    perosak bahasa betul.aku pun menyampah,tak berminat nak baca.

    Posted on January 30, 2011 at 11:20 AM

     
  2. SD Said,

    nabila, gitu la gayanyew...akew puwn tak sukew...eh!! dah write mcm ni dah hah!jgn x bermiewnat bacew blog akew udah lew....lol~~~

    Posted on January 30, 2011 at 12:40 PM

     
  3. Nabila Said,

    hahaha...kau kira okay lah boleh sound org tu.aku ni...dah malas dah nak baca,nak tengok,nak faham.
    ...takde lah sampai tak minat dah baca blog kau okeh!

    Posted on January 30, 2011 at 1:39 PM

     
  4. SD Said,

    aku dulu ada satu komen kat fb yg mmg x paham langsung....smpai minta tlg kwn translate....hadoyaiii!!!! bahasa baru la pulak, rosak bahasa...no wonder la bm pun boleh gagal....

    Posted on January 30, 2011 at 1:42 PM

     
  5. Nabila Said,

    haha...memang gedik lah weyh siapa yang guna bahasa gitu.buat tak layan sudah...

    Posted on January 30, 2011 at 3:25 PM

     
  6. bahasa planet mana dorang pakai tu bro?

    gua langsung tak paham.

    +__+

    Posted on February 1, 2011 at 12:24 AM

     
  7. SD Said,

    nabila : baca je, layan tak..
    robot : erk!! robot aku panggil mcm pelik. aku siap kaji kot apa yang dia nak smpaikan...paham gak akhirnya dan aku dah dpt PhD k sbb buat research ni....

    Posted on February 1, 2011 at 12:40 AM