WHAT THE HECK!

Backpacker SD Wednesday, May 4, 2011

Macam Hareeemmmmmm! Apa yang dia maksudkan dengan lebih baek jujur dari hipokrit? What kind of people you are? Kalaupun suka buka tudung, suka tengok blue dan suka macam-macam. Tak perlu la kata "lebih baik jujur dari hipokrit". Memang betul la nanti akan sampai satu zaman yang mana orang tidak berasa malu untuk mengaku dia berbuat dosa.

Orang marah gila pasal "saya gay! saya okay!" sebab membawa anasir buruk lagi terkutuk ke dunia melayu. Sepatutnya reaksi yang sama diberi untuk benda-benda yang "bangga buat dosa ni". Dah pernah baca 2 3 post kat FB pasal bangga pergi clubbing siap pegang cawan ada arak. Upload semua gambar yang amek kat sana. Bangga peluk sana, peluk sini. Owh!! Kalaupun suka buat dosa jangan la cakap "sekurang2nya aku tak hipokrit" Korang g la baca post kereta mayat pasal benda ni. Malas nak cari post pasal "sekurang2nya aku tak hipokrit"


Aduh! saketnya hati..... 


Ke korang nak kata;
Tengok video lucah itu tak salah! anggapan yang tengok video lucah itu salah sebenarnya yang salah!


Ke korang nak kata;
Kot-kot la bawa "videyo eksyen" dari amerika~~ bukan "videyo eksyen" tapi "video action"


ke korang nak kata;
Itu la la pentingnya video lucah education~~

3 Beg Deuter Untuk SD
  1. mykhalis Said,

    jujur dengan benda yg betul..bukan dengan benda yg songsang

    Posted on May 4, 2011 at 6:29 PM

     
  2. Miecyber Said,

    Yang Haram tetap Haram...

    Zaman Kegemilangan Islam

    Posted on May 4, 2011 at 10:21 PM

     
  3. SD Said,

    mykhalis : gitu baru ler betul...hadoiiii!

    Miecyber : tp zaman skang ada jwpan baru.... "eh! benda ni trend la jadi tak salah k"

    Posted on May 4, 2011 at 11:23 PM