BLOG AKUSEADEAD™ AKAN DIJUAL

Backpacker SD Thursday, June 10, 2010

Kadang-kadang dunia memang kita tak sangka-sangka. Niat yang baek memang akan membuahkan hasil yang tak disangka. Bila niat salah apa benda pun tak dapat. Semua pun tahu kan tapi nak kasi terang lagi, biar ingat lagi lama. Tanpa SD mengetahui apa yang berlaku kat blog SD, rupa2nya blog AKUSEADEAD™ mempunyai harga tersendiri yang boleh dijual.
Owh!!!! Lupa nak bagitau yang korang perasan tak kat 'widget' SD dah bertambah satu 'gadget' lagi. Berapa harga blog korang. kalau la betul harga blog AKUSEADEAD™ begitu harganya dan ada orang nak beli. Konfem SD akan jual blog ni. Bukan senang kalau ada orang nak beli blog kita.
Apa pun benda ni untuk main-main jer. Korang jangan la percaya sangat harga blog korang tu. SD tengok klu lagi ramai visitor lagi mahal harga blog kita. Tak kesah la, kita ni popular ke tak. yang penting tinggi social metric, value metric n web recognition, mahal la harga. Korang pun boleh check blog2 orang lain. Seronok bila tengok harganya berpuluh ribu. Blog SD ditulis popular kat Australia. Pelik kan. Walaupun ada 3 orang je 'readers' dari sana. Kawan SD sendiri pun.
Kalau sesiapa yang teringin nak main boleh klik kat 'widget' bawah tu. Tak pun klik kat sini yer.

9 Beg Deuter Untuk SD
  1. DaHLia Said,

    blog akak 18sen jer... huhuh

    tak cayer tengok sini Harga DJ..mau beli?

    Posted on June 10, 2010 at 8:17 PM

     
  2. Oh Malaysia Said,

    try la jual sidek. jual kt ebay. haha.

    Posted on June 10, 2010 at 8:52 PM

     
  3. SD Said,

    Sis DJ:tipu la, dia punya lagi mahal.....Syok arr maen nie...huhuhuhu....ni komen pas baca post sis bagi. hohohohoho...tau je kan nak tukar2 harga, x aci arr sis.

    Amer : cam ben lang kan...apa2 ntah yg dia jual kat e-bay tue...sume jalan....

    Posted on June 10, 2010 at 9:02 PM

     
  4. Hapiz Rahman Said,

    kaye2.. hahah

    Posted on June 10, 2010 at 9:06 PM

     
  5. SD Said,

    hafiz : maunyer tak kaya...sapa mau beli..mari2 sini....lelong2......

    Posted on June 10, 2010 at 9:09 PM

     
  6. ala..blog sy mse cek dulu 3 ribu lebey je..huhu

    kalau sudi komen la entry saya..
    <a href= "http://rentetanperjalananhidup.blogspot.com/2010/06/hari-ni-betul2-menguji-saya.html>hari ni betul2 menguji saya</a>

    Posted on June 11, 2010 at 12:38 AM

     
  7. SD Said,

    hehheehehhehe.....sudi2.....ada idea....boleh jer komen....nak komen pun nak kena ada idea....

    Posted on June 11, 2010 at 12:41 AM

     
  8. 'AQILAH Said,

    kalau betul...bukak blog jual bukak blog jual...duit masukk :) hee

    Posted on June 11, 2010 at 8:14 AM

     
  9. SD Said,

    betul la tuh qilah. Klu ada orang nak beli la kan....klu takda senyap suday......

    Posted on June 11, 2010 at 10:42 AM