Award Yang Pertama

Backpacker SD Friday, May 21, 2010


Anugerah pertama yang aku dapat dar cik puan Nurul. Dia break the rulez then dapat la aku award ni. kalau tak memang tak dapat la kan. Mekaseh diucapkan kepada cik puan Nurul. Award ni kepunyaan asal cik eddy boyz, klu korang perasan ada tulis blog dia kat award tu. Cik puan Nurul kata tujuannya nak up trffic ke blog itu, jadi melawat2 la ye. Okay skang nak cakap pasal serba serbi award ni. X payah la aku nak terang semula kan, salin & tampal (peliknya bunyi) je dari blog cik puan Nurul.


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.
(bulat2 punya salin & tampal)

Okay sekarang dah tiba masa untuk aku mencari lima orang paling layak (ceh wah.....konon aku layak la ni kan) Okay antara lima orang tu ialah

1.Aiz
2.Chaei
3.Awie
4.syukcurz
5.Cik Na

Korang2 yang ditag amek la yer award korang tu, berat blog aku simpan award korang lama2. Yang ditag klu dah dpt award yang sama maksudnya korang ni kreatif kuas dua la kan. Memang salute la kan, kretif kuasa dua la katakan.

5 Beg Deuter Untuk SD
  1. si LauT Mati Said,

    aKU TAK TAU KENAPA DIA X BERGERAK....

    Posted on May 22, 2010 at 2:00 AM

     
  2. chaie safri Said,

    thanks 4 da award.

    Posted on May 22, 2010 at 3:47 PM

     
  3. si LauT Mati Said,

    hahahahha...okay chaei....yg penting sejuk....

    Posted on May 22, 2010 at 6:37 PM

     
  4. sYukCurz Said,

    alaa... malasnya nak angkut.. berat tuh

    Posted on May 23, 2010 at 7:23 PM

     
  5. si LauT Mati Said,

    angkat dow......berat page ni hah....streamyx pun x mampu atasi dah...loading pun slow...hahahahhaha

    Posted on May 23, 2010 at 7:25 PM