NAK GUNA NAMA APA

Backpacker SD Monday, May 24, 2010


Whai rakan-rakan bloggerz SD sekalian. SD sekarang ni tengah pening kepala memikirkan nama untuk domain. Niat dihati nak amek www.seadead.com tapi sayang sudah dikebas orang. Jadi SD minta tolong sangat rakan-rakan bloggerz diluar sana tolong la SD nak cari nama untuk domain ni. Rasa rasa nak amek www.seadeadlife.com tapi cam tak best. Sesiapa diluar sana yang ada idea tolong yer. SD ni memang menggunakan "seadead" sebagai pengenalan diri. Kat mana mana pun orang kenal SD dengan "seadead".Even pada kot rasmi persatuan pun guna nama tu. Adoyai, memang betul la kata orang, menangis la ko bila dah orang amek ko punya. Tolong!!!!Tolong!!!!Tolong!!!! bagi cadangan nama okay.

6 Beg Deuter Untuk SD
  1. Oh Malaysia Said,

    sidek,

    akuseadead.com

    Posted on May 24, 2010 at 9:20 AM

     
  2. SD Said,

    amer : hohohoho....www.akuseadead.com....okay jugak tu....

    dah dapat satu....sesiapa lagi please komen.....

    Posted on May 24, 2010 at 11:51 AM

     
  3. YANG GAMBI Said,

    SD, betullah tu, kalau kita dah tahu orang telah menipu kita, bodoh sangatlah kalau masih duduk dan tunggu lagi.... cabutlah... macam tulah maksudnya.... bagi peneroka-peneroka Felda yg merasakan diri mereka tertipu. ditipu oleh Felda atau Kerajaan, buat apa tunggu lagi, balik kampung asallah....kenapa membodohkan diri..

    Posted on May 24, 2010 at 1:00 PM

     
  4. SD Said,

    oooooo......dah faham dah....Klu ikutkan banyak benda pasal FELDA ni yg kita tak tau....Hari tu ada baca pasal, kenapa surat hutang x keluar, peneroka bulan2 bayar, penyata hutang xda......Skang dah paham....Camne erk kita nak tahu serba serbi pasal hak kita dalam FELDA????

    Posted on May 24, 2010 at 1:05 PM

     
  5. 'AQILAH Said,

    tapi ku kenal blog ni dengan laut mati...melayu punya...heee

    so...www.lautmati.com :)

    Posted on May 24, 2010 at 4:05 PM

     
  6. SD Said,

    Aqilah : x syok arr......cam pelik jer.....

    Posted on May 24, 2010 at 5:14 PM