ULAR DAN MANUSIA (SAMA KE TAK)

Backpacker SD Tuesday, May 18, 2010



Antara ular dan manusia korang rasa sama ke tak. Kenapa ular sama dengan manusia? Kenapa ular x sama dengan manusia? Memang menjadi persoalan bagi aku. Lama juga aku pikir mende ni. Last2 jawapannya x sama pun. Saja je nak wat gempak tanya kat aku pasal kesamaan ular dan manusia. Aku punya la tertanya2.Herrmmmm.......Tipu punya orang, key pad lock. Kat bawah ni ada video pasal budak kecil yang dari lahir hidup dengan ular sawa bila dah besar xboleh dipisahkan dengan ular tu. Korang mesti rasa nak g sana tengok sendiri kan. Sama la ngan aku, nanti wat la program ke Cambodia.Huhuhuhu....Sapa nak jadi Pengarah??????





In case x boleh tengok, surf kat sini.

3 Beg Deuter Untuk SD
  1. ~NURUL~ Said,

    thanks for sharing :)

    oh anda dpt award.. sila ambil ye ..

    http://hidupaku-mylife.blogspot.com/2010/05/award-untuk-semua-follower-saya.html

    Posted on May 20, 2010 at 3:35 AM

     
  2. Admin Said,

    Ada lagi kan orang yang macam kembar ngan haiwan.....Kat mesia dah pupus dah benda2 camni...huhu

    Posted on May 21, 2010 at 12:43 AM

     
  3. si LauT Mati Said,

    nurul : award ko yang first aku dpt...thanks break the rule.....aku dpt award....
    admin : mesia kan dah maju.....

    Posted on May 21, 2010 at 1:40 AM