DUNIA DI HUJUNG NYAWANYA

Backpacker SD Friday, May 21, 2010


Memang dahsyat la aku tengok video ni. Terasa macam takut la nak beli rumah dekat ngan kawasan bukit yang dipotong. Tapi yang ni memang dahsyat kan sampai tanah mengalir macam sungai. Aku rasa kat Malaysia xda lagi yang sampai tahap ni, syukur kalau pihak JKR dapat buat kerja sebaik2nya. Jangan diluluskan sebarangan tempat yang nak dibangunkan. Tapi rumah aku tanah landai jer, kata duk kampung. Bukit ada teroka tapi tanam pokok sawit la kan. Okay la korang enjoy @ takut la masa tengok video ni.Okiey dokiey......~~~~~


kredit kepada encik Orang Muo

6 Beg Deuter Untuk SD
  1. ~ ALIEN ~ Said,

    psal "anda mungkin juga meminati", aku ambil widget kat website ni aje...
    http://www.linkwithin.com

    psal border tu...kat mane2 pun blh letak. tutorial tu utk customize border sedia ada dlm blog aje. mane tau ko boring tngok border berjenis 'solid' kat blog ko ni.

    satu petua dari aku...klu ko nak try tukar2 border ko, jgn terus tekan butang SAVE TEMPLATE...tekan butang PREVIEW dulu. butang PREVIEW tu penting utk tngok katne perubahan border tu terjadi. try bt saiz bsr cam 40px...br ko dpt tngok ngan jelas katne berubah.

    aku bt camtu la...try satu demi satu...tngok katne berubah (byk sgt ms lapang)...hehehe. aku dh bt karangan plak kat cni. hrp ko paham ngan xplaination aku. ape2 hal jgn segan2 tny k?
    (^_^)

    WORDZ-SPACE
    (blog skema giler tahap gaban)

    Posted on May 21, 2010 at 11:24 PM

     
  2. si LauT Mati Said,

    Mekaseh alien....aku dah letak thumbnail tue...karangan ko terbaeeekkkkk la kan....hahahhahah....

    Posted on May 21, 2010 at 11:33 PM

     
  3. chaie safri Said,

    thanks. aku hargainye. hahak. btw, jom usya blog2 yang aku rase agak kreatif jugak..

    Posted on May 22, 2010 at 7:10 PM

     
  4. si LauT Mati Said,

    Chaei : aku dah usha 3 blog yang ko tag tue...aku suka carl blog...yg sendra tu memang aku dah baca dah sejak seminggu lalu....(blog aku baru tukar template n bloglist lupa save, kiranya sume kwn blog2 aku banyak yang baru...huhu)

    Posted on May 22, 2010 at 7:19 PM

     
  5. Mohd Kamal Said,

    bahaya betullah tragedi ini. ngeri

    Posted on May 23, 2010 at 2:21 PM

     
  6. si LauT Mati Said,

    Kamal : terkejut aku tengok, mula2 ingat cam kat Malaysia tapi lama2 tanah tu x berhenti2 bergerak....Konfem dia potong bukit tinggi n banyak bukit kawasan tu....

    Posted on May 23, 2010 at 2:24 PM